ράφτρα

Μία μεγάλη αγκαλιά για τη μοδίστρα που έραψε αφιλοκερδώς 600 μάσκες για το Νοσοκομείο Γρεβενών! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Η υπεύθυνη υπάλληλος του νοσοκομείου Γρεβενών επικοινώνησε μαζί της και τής ζήτησε να τής δώσει τιμή ανά τεμάχιο. Η Ελόνα Αγκόλι πάλι δεν το σκέφτηκε ούτε μια στιγμή.

«Άκουγα συνεχώς στις ειδήσεις ότι υπάρχει έλλειψη μασκών στα νοσοκομεία ότι οι γιατροί και νοσηλευτές κάνουν συνεχώς εκκλήσεις γιατί τους τελειώνουν. Είπα αμέσως στην κυρία ότι δεν θέλω χρήματα ότι θα τις κατασκευάσω δωρεάν και θα τις προσφέρω στο νοσοκομείο και σε όσους εργαζόμενους τις έχουν ανάγκη. Τότε μου είπαν ότι θα μου στείλουν το ύφασμα, τους ζήτησα κι ένα δείγμα το οποίο χρησιμοποίησα για να κάνω πατρόν», είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Έφτιαξε πατρόν, έκοψε το ύφασμα που προηγουμένως της είχε προμηθεύσει το νοσοκομείο και ξεκίνησε να ράβει μάσκες. Όπως λέει η ίδια λέει, χρειάζεται να ράψει 600 μάσκες και έχει ολοκληρώσει ήδη τις 480.

«Για μένα δεν είναι τίποτα αυτό που κάνω. Για την πόλη που ζω αξίζει, γιατί με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα που ήρθα», λέει.

Σημειώνεται, πως χθες, Τρίτη, μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε μαζί της και την ευχαρίστησε για την προσφορά της.

 

Shares

1 comment

  1. Pingback: Τα 10 πιο ΑΠΙΘΑΝΑ σχόλια που διαβάσαμε κάτω από το Πρωταπριλιάτικο άρθρο του Daynight! | ΦΩΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *