Μεξικό: Αυτό το Λαμπραντόρ βοηθά στη διάσωση των παγιδευμένων μετά τον σεισμό | ΦΩΤΟ

Shares

Ένας σεισμός μεγέθους 7.1 Ρίχτερ έπληξε το κεντρικό Μεξικό την Τρίτη, σκοτώνοντας μέχρι στιγμής πάνω από 230 ανθρώπους και τραυματίζοντας χιλιάδες.

Ο σεισμός έρχεται λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από έναν άλλο, ένας ισχυρότερος σεισμός που έπληξε την Οαχάκα, αφήνοντας μεγάλο μέρος της περιοχής σε ερείπια και μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπίσει τους παγιδευμένους ανθρώπους κάτω από τα ερείπια.

Η Φρίντα, ένα Λαμπραντόρ, διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο σε αυτήν την διαδικασία. Συνεργαζόμενη με το SEMAR, το σκυλί του μεξικανικού ναυτικού, ο γενναίος αυτός σκύλος διάσωσης, δουλεύει επί του παρόντος σκληρά προς την αναζήτηση των επιζώντων.

Εξοπλισμένη με το δικό της ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων παπουτσιών και γυαλιών, η Φρίντα έσωσε πάνω από 50 άτομα στη σύντομη καριέρα της, μερικοί από τους οποίους διασώθηκαν από τα ερείπια της Οαχάκα.

Παρά τη διπλή τραγωδία που γνώρισε πρόσφατα το Μεξικό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε ότι η Φρίντα εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να βρει τους θαμμένους και να διασώσει τους τραυματίες. Εμπρός, λοιπόν, Φρίντα!

Η Φρίντα το Λαμπραντόρ βοηθά στη διάσωση ανθρώπων που έχουν πληγεί από τον πρόσφατο σεισμό στο Μεξικό

Ο σεισμός μεγέθους 7.1 Ρίχτερ, έπληξε το κέντρο της χώρας την Τρίτη και έχει μέχρι στιγμής σκοτώσει περισσότερους από 230 ανθρώπους

Η Φρίντα συνεργάζεται με το ΣΕΜΑΡ, το μεξικανικό ναυτικό, για να αναζητήσει και να διασώσει εκείνους που παγιδεύτηκαν στα ερείπια

Έχει δικό της ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών γυαλιών

Έχει επίσης προσαρμοσμένες μπότες για να κρατούν τα πόδια της ασφαλή

Μέχρι τώρα βοήθησε να σωθούν πάνω από 50 ζωές σε διάφορες φυσικές καταστροφές 12 από αυτούς ήταν άνθρωποι που βρέθηκαν στον ισχυρότερο σεισμό που έπληξε την Οαχάκα, πριν από λιγότερο δύο εβδομάδες

Εμπρός, λοιπόν, Φρίντα!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή: tilestwra

Shares


1 comment

  1. Pingback: Αυτό ΔΕΝ είναι σκύλος, είναι πραγματικός... άνθρωπος! | Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *