ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Μάθαμε τα μυστικά του αρνιού από τον χασάπη της γειτονιάς μας
Κακά τα ψέματα, αν δεν φας σουβλιστό αρνί δεν καταλαβαίνεις Πάσχα. Δεν σνομπάρουμε τις συνταγές που το θέλουν στο φούρνο, ούτε λέμε πως οι γαρδούμπες και το κοκορέτσι είναι κατώτερα. Αλλά ας μην κρυβόμαστε: το αρνί στη σούβλα, έχει την δική του ξεχωριστή γεύση η οποία μάλιστα θέλει και μία μαεστρία.
Ο Νίκος Κασιμάτης ανήκει στη νεότερη γενιά χασάπηδων στα νότια προάστια, με την οικογένεια του να βρίσκεται στο επάγγελμα από το 1970. Κοινώς, δεν ξέρει μόνο τα πάντα γύρω από το κρέας αλλά και τον σωστό τρόπο για να το σουβλίσεις. Και ναι, μπορεί να είναι απλό στη σκέψη, αλλά είναι τα μικρά μυστικά που κάνουν την διαφορά. Και τα μοιράστηκε μαζί μας.
Διαβάστε τα 5 βήματα που πρέπει να ξέρετε στο ratpack
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Αυτά είναι τα Κρητικά Πασχαλινά έθιμα με τα οποία έχουμε μεγαλώσει
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Το Ρέθυμνο υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα!
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Χανιά & Ρέθυμνο – Άσκηση σεισμού: Αυτά είναι τα μηνύματα του 112 που θα σταλούν στα κινητά τηλέφωνα
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν
«Πλακώθηκαν» σε κηδεία πάνω από τον τάφο – Άρπαξε μαρμάρινο σταυρό και χτύπησε τη νύφη του στο κεφάλι