Δολοφονία Μαρίνας Τζωρμπατζάκη: Δείτε τι είχε αποκαλύψει στο Daynight η κόρη της, Κωνσταντίνα Παγάνη!

Shares

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την δολοφονία της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη στο Ηράκλειο. Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην κουνιάδο της μέσα στην καφετέρια που εργαζόταν και οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στην επιφάνεια γίνονται ολοένα και πιο ανατριχιαστικές. Είναι χαρακτηριστικό πως η σκηνή του φονικού έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ωστόσο οι εικόνες είναι τόσο σκληρές που ακόμη και οι αξιωματικοί της Αστυνομίας δεν είναι σε θέση να το ξαναδούν.

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 60χρονος δράστης και αδερφός του πρώην συζύγου της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, φιλοξενούνταν για σχεδόν τρία χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του, κόρης του αδερφού του. Ο ίδιος δεν είχε δική του οικογένεια. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, αγαπούσε τα δύο παιδιά της ανιψιάς του και τα πηγαινοέφερνε στο σχολείο. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διακοπεί η σύνταξη του και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για τη φιλοξενία που δεχόταν από την ανιψιά του. Αναφέρεται ακόμα ότι τους τελευταίους τρεις μήνες είχε «βαρύνει» περισσότερο λόγω του αλκοόλ.

Η ανιψιά του, λένε αστυνομικοί, δεν τον «πέταξε» από το σπίτι αλλά του ζήτησε να μετακομίσει και μάλιστα, του έδωσε κάποια χρήματα και το μηχανάκι της για να μπορεί να μετακινείται. Ο 60χρονος φέρεται να ένιωσε ότι τα έχασε όλα, αισθανόταν το σπίτι της ανιψιάς του σαν το σπίτι της δικής του οικογένειας και «χρέωσε» για την απόφαση αυτή την μητέρα της γυναίκας, την οποία εν τέλει δολοφόνησε.

 

Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Παγάνη στο Daynight

Πριν από μερικούς μήνες, το Daynight είχε μιλήσει με την κόρη της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη.  Η Κωνσταντίνα Παγάνη, η πανέμορφη Κρητικοπούλα που κέρδισε τον τίτλο της Miss Transcontinental, είχε μιλήσει τότε στην Μαριάννα Τζιράκη για την εμπειρία του διαγωνισμού, ο οποίος σε μια ένδειξη τραγικής ειρωνείας, είχε ως βασικό του θέμα τα θύματα της εδνοοικογενειακής βίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΠΑΓΑΝΗ ΣΤΟ DAYNIGHT

Όπως η ίδια μας είχε αναφέρει, είχε βιώσει γεγονότα ενδοοικογενειακής λεκτικής βίας και αυτό τη βοήθησε να αποδείξει με απτά επιχειρήματα στους διοργανωτές του διαγωνισμού ότι η θέληση και η εσωτερική δύναμη που κρύβουμε μέσα μας,  μπορεί να νικήσει.   

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά αν οι αναφορές της άτυχης Κωνσταντίνας στρέφονταν ήδη από τότε στον θείο της, ωστόσο τα όσα τραγικά ακολούθησαν επαναφέρουν στο μυαλό τα λόγια της με μεγαλύτερη βαρύτητα.

Σε κάθε περίπτωση, το Daynight εκφράζει στην Κωνσταντίνα αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της βαθιά συλλυπητήρια και τους εύχεται να βρουν το κουράγιο για να αντιμετωπίσουν τη θλιβερή αυτή απώλεια.

 

Shares


1 comment

  1. Pingback: Έγκλημα στο Ηράκλειο: Τι είχε αποκαλύψει η κόρη της 53χρονης σε συνέντευξή της - NewsPro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *