Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι αποφάσισε ο ΣΚΑΪ για το μέλλον της παρουσιάστριας;

Shares

Το κανάλι του Φαλήρου ο ΣΚΑΪ αποφάσισε φέτος να δώσει τα «κλειδιά» της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού, στην εντυπωσιακή Ιωάννα Μαλέσκου, παίρνοντας το ρίσκο.

Το «Love it» έκανε πρεμιέρα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου προκειμένου να προλάβει τον ανταγωνισμό. Μην ξεχνάμε ότι όλα τα κανάλι έχουν πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές στο πρόγραμμά τους και η καθεμία διεκδικεί μερίδιο από το τηλεοπτικό κοινό, όπως αναφέρει το thecaller.gr.

Άπαντες είχαν να λένε βέβαια για τον αέρα της ξανθιάς Κρητικιάς παρουσιάστριας που παρομοιαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη.

Παρά το γεγονός ότι οι επιδόσεις της εκπομπής δεν ήταν οι καλύτερες στην αρχή της σεζόν, το «Love it» έχει αρχίσει και σταθεροποιείται. Όπως αναφέρει το nassosblog.gr η σταθεροποίηση της εκπομπής σε διψήφιες επιδόσεις έχουν δώσει αέρα αισιοδοξίας στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που την βλέπουν πλέον με άλλο μάτι.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα το κανάλι θέλει την παρουσιάστρια στο δυναμικό του και τη νέα σεζόν. Μάλιστα αναφέρει ότι επιθυμία των ανθρώπων του σταθμού είναι να αναλάβει τη ζώνη 10-1 με αρκετές αλλαγές τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο πάνελ.

Όπως τονίζεται καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις θα παίξουν οι επόμενοι δύο μήνες και η πορεία της εκπομπής σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Πηγή: kriti360

 

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *