Λουκέτο στην τάξη της μαθήτριας με κορονοϊό στο Ηράκλειο

Shares

Αποφασίστηκε να κλείσει το τμήμα που φοιτά η μαθήτρια Λυκείου και συγκεκριμένα του 2ου Λυκείου Ηρακλείου, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, για τους μαθητές, οι οποίοι θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών, καθώς και οι εκπαιδευτικοί.

Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς σε καραντίνα 14 ημερών θα μπουν μόνον εκείνοι που μπήκαν στο συγκεκριμένο τμήμα για περισσότερες από δύο ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες και μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες, που ήταν η μαθήτρια στο σχολείο.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα ελήφθη η απόφαση για αναστολή λειτουργίας τμήματος σχολείου και συγκεκριμένα για το τμήμα του 47ου Σχολείου Ηρακλείου, όπου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο 28ο και στο 57ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, έκλεισε ένα τμήμα, ενώ αναμένεται η απόφαση για ένα ακόμη σχολείο, στο οποίο εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην κλείσει μόνο ένα τμήμα, αλλά ολόκληρη η σχολική μονάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα σχολεία που έχει ήδη αποφασιστεί να μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες οι μαθητές, καθώς και στο 28ο και 57ο Δημοτικό Σχολείου, έχουν ήδη γίνει απολυμάνσεις.

 

Πηγή: neakriti

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *