Λουκέτο σε δύο επιχειρήσεις στην Κρήτη! Συνεχίζεται το «σαφάρι» ελέγχων

Shares

Πληθώρα φορολογικών παραβάσεων σε καταστήματα

Συνεχίζεται το «σαφάρι» ελέγχων στην Κρήτη για καταστήματα που έχουν προβεί σε παραβάσεις.

Μάλιστα δυο επιχειρήσεις «σφραγίστηκαν» στα Χανιά ,στα Φαλάσαρνα και τη Δημοτική Αγορά, μετά τον εντοπισμό πληθώρας φορολογικών παραβάσεων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη ΔΟΥ Χανίων:

«Κατόπιν εντολής του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι Υπηρεσίες της,  διεξάγουν καθημερινά  φορολογικούς ελέγχους.

Κατά τους ελέγχους που διεξήγαγαν συνεργεία της Α.Α.Δ.Ε., τις προηγούμενες ημέρες διαπιστώθηκε πληθώρα φορολογικών παραβάσεων. Δύο εξ αυτών, ενεργοποίησαν τις κυρώσεις του αρ. 13Α του Ν.2523/1997, που προβλέπει την άμεση αναστολή λειτουργίας επαγγελματικών εγκαταστάσεων για 48  ώρες. Οι επιχειρήσεις που εφαρμόστηκαν το προαναφερόμενα μέτρα επιχειρούν στα Φαλάσσαρνα και στο χώρο της Δημοτικής Αγορά Χανίων.

Υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Χανίων σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση των ανωτέρω επιχειρήσεων για 48/ώρες.

Εφαρμόζοντας τις εντολές του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.,  κλιμάκια προληπτικού ελέγχου της βρίσκονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ελέγχους σε όλο το νομό, πολλές φορές πλέον του ενός ταυτόχρονα, σε υπηρεσία για την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας».

Πηγή: neakriti.gr

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *