Διαφήμιση

LIFESTYLE

Χρυσή Βαρδινογιάννη: Σπάνια εμφάνιση στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με… πατερίτσες

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αν κάτι απολαμβάνουμε στις βραδινές μας εξόδους το Σεπτέμβριο, αυτό είναι σίγουρα εκείνη η «γλυκιά» δροσιά που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου.

Προφανώς, μπορούμε να συνεχίζουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια, προσαρμόζοντάς τα στη φθινοπωρινή παλέτα και έχοντας κατά νου πως όταν πέφτει ο ήλιος, πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες.

Έτσι έπραξε και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία προτίμησε ένα floral jacket για την εμφάνισή της στον ανοικτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στην Πλάκα. 

Το κατά τ’ άλλα πάρα πολύ απλό total black outfit της σε χαλαρές γραμμές αναβαθμίστηκε αμέσως με το πολύχρωμο πανωφόρι που σέταρε με τη μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό.Στο πλευρό της, απαθανατίστηκε και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Πηγή: marieclaire

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version