Διαφήμιση

LIFESTYLE

Ξεσπά κατά Survivor και Power of Love Η Μαρινέλλα: «Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν;»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ξέσπασε κατά των ριάλιτι η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της.

Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε η Μαρινέλλα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, για τα ριάλιτι «Survivor» και «Power of Love».

Για το ριάλιτι επιβίωσης, η τραγουδίστρια είπε: «Κατ’ αρχάς δεν το βλέπω. Το είδα στα πεταχτά και το βρίσκω απαίσιο, φρικτό! Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες για να γίνουν φίρμες και να περάσουν μετά στην υποκριτική ή στην παρουσίαση εκπομπών. Γυρνάνε με τα μπικίνι τους, του κοιλιακούς τους, μήπως και τους τσιμπήσουν και χωθούν κάπου. Ξεφτίλα δεν είναι αυτό»;

Ακόμη πιο αιχμηρή ήταν με το «Power of Love»: «Αν το άλλο είναι ξεφτίλα, αυτό είναι πρόστυχο! Δεν ντρέπονται ήθελα να ‘ξερα; Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά; Ντρέπεσαι και να το δεις αυτό».

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού εμφανίζεται αυτές τις ημέρες στο Διογένης Studio μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα, τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, την Ήβη Αδάμου και την Έλενα Παπαρίζου.

Πηγή: reader.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version