Διαφήμιση

LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης Σουλτάτος της ευχήθηκε για την ονομαστική της εορτή με μία μαντινάδα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

H Βάσω Λασκαράκη έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και ο Λευτέρης Σουλτάτος της ευχήθηκε δημόσια.

Ο σεφ και η ηθοποιός αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και συχνά, κάνουν αφιερώσεις ο ένας στον άλλο μέσω των social media.

Έτσι και σήμερα, ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη του για τη γιορτή της και το έκανε με μερικά κοινά τους στιγμιότυπα και μία μαντινάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών και κάτω από αυτή έγραψε: «Χρόνια πολλά γυναικάρα μου ❤️😍!!! Αγάπαμε και μη νοιαστείς, τα χρόνια πως περνούνε… Μα όσο παλιωνουν οι καρδιές, πιο δυνατά αγαπούνε !!! Είναι η καρδιά μου έτοιμη, μαζί σου να πετάξει, σε ουρανούς με θαύματα, που ‘χε καιρό φυλάξει…».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στους διαδικτυακούς του φίλους για το νέο έτος. «Χρόνια πολλά σε όλους σας ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία ! Να χαίρεστε τους γύρω σας και να τους αγαπάτε ❤️!!», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του:

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version