Διαφήμιση

LIFESTYLE

Βαπτίστηκε στην Κρήτη με όνομα-έκπληξη η εγγονή του Γιώργου Παπανδρέου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Μάλια βαπτίστηκε η εγγονή του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Ο γιος του, Ανδρέας Παπανδρέου, βάπτισε την κορούλα του, που είναι δύο ετών και στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση σε χώρο ψυχαγωγίας της περιοχής.

Όπως αναφέρεται στην On Time, η μικρή εγγονή του Γιώργου Παπανδρέου πήρε το όνομα Εμμέλεια και το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό κύκλο με ελάχιστους καλεσμένους.

Εντυπωσιακή παρουσία στη βάπτιση ήταν η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου και θεία της μικρής, Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία εμφανίστηκε με σκούρο κόκκινο μίνι φόρεμα και μαύρα πέδιλα.

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Γεωργίου.

Δες τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version