Διαφήμιση

LIFESTYLE

Το τσιφτετέλι της Πάολα στην πίστα – Εντυπωσιακή εμφάνιση

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Πάολα επέστρεψε στα μπουζούκια με μια αποκαλυπτική εμφάνιση και έχοντας στο πλευρό της τον Νίκο Μακρόπουλο.

Το σχήμα που έρχεται να ξεσηκώσει τη νυχτερινή Αθήνα με την Πάολα και τον Νίκο Μακρόπουλο έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες.

Όπως έχει συνηθίσει το δικό της κοινό, η Πάολα όχι μόνο τραγούδησε τις επιτυχίες της, αλλά χόρεψε σόλο για τους θαμώνες του μαγαζιού, που την απαθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα

Η τραγουδίστρια «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το χρυσό μίνι φόρεμα που επέλεξε για να εμφανίζεται στο μαγαζί.

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Πάολα

Η Πάολα ανέβηκε στην πίστα με ένα χρυσό μίνι φόρεμα και ψηλές χρυσές μπότες. Όπως έχει συνηθίσει το δικό της κοινό, η Πάολα όχι μόνο τραγούδησε τις επιτυχίες της, αλλά χόρεψε σόλο για τους θαμώνες του μαγαζιού, που την απαθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

@paolakaram_ #fever #athens #paola #fyp #fypシ #fypシ゚viral #viral #virall #virall #makropoulos #night ♬ πρωτότυπος ήχος – PAOLA

Σε βίντεο που ανέβηκαν στο TikTok, η Πάολα περπατά ανάμεσα στα πανέρια από λουλούδια που της έχουν ρίξει οι θαυμαστές της, ενώ χορεύει και τσιφτετέλι υπό τους ήχους του κλαρίνου που τη συνοδεύει στην πίστα.

Πηγή:  in

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version