Διαφήμιση

LIFESTYLE

Θεοδώρα-Ολυμπία Μανωλίδου: Η 20χρονη κόρη της Ευγενίας είναι μία κούκλα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πόσοι γνωρίζετε ότι η Ευγενία Μανωλίδου ήταν παντρεμένη κι άλλη φόρα πριν γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη; Κι όμως η πανέμορφη μαέστρος είχε ενωθεί με τα αιώνια δεσμά του γάμου με τον εικαστικό καλλιτέχνη Θεόδωρο Μανωλίδη.

Μάλιστα από τον γάμο του προέκυψαν και δύο παιδιά. Σήμερα, σε περίπτωση που δεν την έχετε γνωρίσει, είπαμε να σας συστήσουμε την κούκλα 20χρονη κόρη της Ευγενίας, την Θεοδώρα-Ολυμπία.

Η νεαρή, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες -τα γονίδια βλέπετε- κι έχει ήδη συμμετάσχει σε βίντεοκλιπ του τραγουδιού «Παράλληλα Σύμπαντα» των dPans x Solmeister.

Αν τώρα αποφασίσει να ασχοληθεί με τη σόου-μπιζ πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει περίφημα. Είναι σίγουρο πως η εμφάνισή της μπορεί να βοηθήσει!

Δείτε την κόρη της Μανωλίδου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version