Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης «ξαναχτυπά» με μια απίστευτη φωτογραφία από την… τουαλέτα του

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του διάφορες γνώσεις, πληροφορίες ή οικογενειακές στιγμές.
Αυτή τη φορά, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να μιλήσει για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του εντέρου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την… τουαλέτα του.
“Lock down-Soul up! Με όλα αυτά που ζούμε, εγώ θα μιλήσω για χέσιμο! Ναι!! Αυτή την στάση(στην φώτο επάνω) παίρνω όταν πηγαίνω τουαλέτα. Από τότε που βγήκε απ’την “πολιτισμένη” μας ζωή η φυσιολογική στάση αφόδευσης (βαθύ κάθισμα), μπήκε η Δυσκοιλιότητα!!! Με την σύγχρονη καθιστή τουαλέτα, δεν γίνεται εύκολη και πλήρης κένωση.
Το έντερο βρίσκεται στη σωστή θέση μόνο όταν είμαστε στο βαθύ κάθισμα (όπως στις παλιές τούρκικες τουαλέτες, που μαθαίνω ότι ξαναγίνονται μόδα στην Ευρώπη). Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης, με κακή διατροφή και ψυχολογία, η δυσκοιλιότητα, μπορεί να γίνει ο δικτάτορας της ζωής μας.

Δεν γίνεται ενώ τρώμε κάθε μέρα, να μην πηγαίνουμε καθημερινά και στην τουαλέτα! Η σύγχρονη ιατρική παραδέχεται ότι η καλή υγεία και η καλή διάθεση ξεκινούν από την καλή λειτουργία του εντέρου. Στο τέλος, δεν χρησιμοποιώ χαρτί τουαλέτας (χημικά λευκασμένος πολτός), αλλά ξεπλένομαι με νεράκι και σκουπίζομαι με πετσέτα.
May there be peace! May everybody poop effortlessly!!! Ps. Για όσους είναι αδύνατον να κάτσουν στο βαθύ κάθισμα, μπορούν να δοκιμάσουν, ενώ κάθονται στη καθιστή τουαλέτα, να έχουν τα πέλματα τους πάνω σε ένα υπερύψομενο μικρό σκαμνάκι (poop stool) ή στοίβα από περιοδικά”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Πηγή: tlife

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap