Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο Τάκης Χρυσικάκος: «Αν δεν είχα κάνει τα εμβόλια τώρα δεν θα μιλούσαμε»

Δημοσιεύτηκε

στις

Τάκης Χρυσικάκος
NDP
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
217 Shares

Για τη μάχη του με τον κορονοϊό μίλησε στην εκπομπή Τώρα ό,τι συμβαίνει του Open ο Τάκης Χρυσικάκος. Ο ηθοποιός, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από έξι εβδομάδες νοσηλείας, είπε ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο ίδιος νόσησε παρότι είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Όπως εξήγησε, «υπάρχει υποκείμενο νόσημα το οποίο δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν τα κατάλληλα αντισώματα». Ο Τ. Χρυσικάκος είπε, ακόμα, ότι, μόλις έγινε γνωστό ότι νόσησε, υπήρξαν αρνητές του εμβολίου που τού άφησαν υβριστικά μηνύματα στο social media. «Άρχισε αυτός ο απάνθρωπος κανιβαλισμός επειδή έκανα το εμβόλιο», είπε. «Όταν κάνουμε το εμβόλιο, όλοι έχουμε μία σκέψη, αν είναι καλό. Αλλά το κάνουμε γιατί η συντεταγμένη πολιτεία και οι επιστήμονες όλου του πλανήτη μας λένε αυτό. Από την άλλη πλευρά πιστεύουνε ότι έχουνε το προνόμιο της μοναδικής αλήθειας».

Ο Τάκης Χρυσικάκος παραδέχτηκε ότι δεν κατάλαβε πού κόλλησε. Μετά τον εμβολιασμό του έκανε πρόβες. «Πρόσεχα. Κράταγα όλα τα πρωτόκολλα. Είναι ύπουλος ο Covid». Όσον αφορά στα πρώτα συμπτώματα, είπε ότι ήταν μεγάλο λάθος που έμεινε δέκα μέρες στο σπίτι του, μόλις διαγνώστηκε θετικός. «Με το που μαθαίνουμε ότι έχουμε covid πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο. Αυτοί θα κρίνουνε. Αυτοί θα μάς κάνουν τις εξετάσεις. Έμεινα αρκετές μέρες χωρίς θεραπεία, χωρίς τίποτα. Άρχισα να πέφτω, η αναπνοή μου να μην είναι καλή. Έκανα μία ακτινογραφία και πήγα στο νοσοκομείο. Εκεί μού δώσανε μία θεραπεία. Βγήκα και πήρα τη θεραπεία. Δυναμώσανε όλα. Ο covid ψάχνει επάνω σου τις ευάλωτες αιτίες. Με χτύπησε στους πνεύμονες και μού δημιούργησε σοβαρή πνευμονία με λοίμωξη».

Εάν δεν είχα κάνει τα εμβόλια τώρα δεν θα μιλούσαμε

«Μπήκα στο νοσοκομείο και κόλλησα και ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Και έμεινα με τον μεγάλο αναπνευστήρα περίπου τρεις εβδομάδες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Το μόνο καλό, ήταν το νοσηλευτικό προσωπικό – ακόμα περισσότερο και από τους γιατρούς. Εκ των υστέρων έμαθα ότι ήμουν ένα βήμα πριν από τη ΜΕΘ», είπε ο ηθοποιός για τη νοσηλεία του και συμπλήρωσε ότι, αυτό που τού έσωσε τη ζωή, ήταν ο εμβολιασμός τους. «Θέλω να πω το ουσιαστικότερο όλων. Και οι γιατροί, και η καθηγήτρια η δικιά μου στην Αθήνα, μού είπανε το εξής: “Εάν δεν είχες κάνει τα εμβόλια αυτή τη στιγμή δεν θα μιλούσαμε”», είπε όπως δημοσιεύει το ethnos.

Τάκης Χρυσικάκος
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap