Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Survivor 2: Διώξανε τη Ρεθυμνιώτισσα Φελίσια Λαπάτη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ας ξεκινήσουμε λίγο ανάποδα τη συγκεκριμένη είδηση: όμορφες γυναίκες υπάρχουν πολλές, απλά σαν τις Κρητικές δεν υπάρχουν άλλες!  Η απόδειξη για αυτό υπάρχει παντού τριγύρω μας. Απλά εκτός από την Κρήτη, οι Κρητικές έχουν καταλάβει και τους τηλεοπτικούς δέκτες. Και μία από αυτές τις γυναίκες έχει σπάσει πολλές καρδιές εκεί έξω. Ναι, για τη Φελίσια Λαπάτη σου μιλάμε, τη Ρεθυμνιώτισσα κούκλα, που το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε για να αποχωρήσει από το Survivor 2.

Εδώ να πούμε πώς είμαστε κάθετα αντίθετοι σε αυτή την απόφαση και καθόλου δεν την στηρίζουμε. Άλλα έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια -κάποιος κερδίζει, και κάποιος χάνει. Απλά είναι σίγουρο πώς η Φελίσια έχει κερδίσει χιλιάδες καρδιές εκεί έξω. Κυρίως μάλλον αντρικές. Αλλά φανταζόμαστε πώς και οι περισσότερες γυναίκες θα παραδέχονται την ομορφιά της.

Δείτε εδώ: Μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα στην Φελίσια Λαπάτη, την κούκλα Ρεθυμνιώτισσα

Να πούμε τέλος πώς μια εβδομάδα πριν την ένωση των 2 ομάδων στους Μαχητές παρέμειναν οι Ροδάνθη και Κώστας Τσεπάνης.

Τι δήλωσε η Φελίσια Λαπάτη για την αποχώρησή της

«Θέλω να ευχαριστήσω όποιον ασχολήθηκε ή χάρηκε που με είδε ή ταυτίστηκε με κάτι δικό μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Σίγουρα όσο και να τη ζήσεις, δεν είναι ποτέ αρκετή. Δηλαδή, όσο αυτό το ταξίδι δεν έχει τελειώσει και αποχωρείς, θα σε… τσούζει πάντα. Αλλά εάν σκεφτείς ότι κατάφερες να έρθεις, δεν υπάρχει τίποτα που να σε πληγώνει σε αυτό. Γιατί είσαι πραγματικά επίλεκτος αν βρεθείς εδώ πέρα. Οπότε είμαι και πάλι ευγνώμων και ευχαριστώ πολύ που το έζησα», είπε η Φελίσια Λαπάτη.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=WqfBnJojgb4

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap