Διαφήμιση

LIFESTYLE

Στο νοσοκομείο η Μαρία Ηλιάκη | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η παρουσιάστρια, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο την είδαμε στο κρεβάτι του δωματίου, όπου νοσηλεύεται φορώντας την ρόμπα του νοσοκομείου, ενώ ήταν με τον ορό στο χέρι της, όπως αναφέρει το youweekly.gr .

Όπως είπε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, στο instastory της, ταλαιπωρείται από μια μικρή γαστρεντερίτιδα, στην οποία δεν έδωσε σημασία με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, όλα είναι καλά και από αύριο θα είναι και πάλι στις… επάλξεις, αφού θα βγει από το νοσοκομείο.

 

 

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, με το σύντροφο της όπως φαίνεται ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πριν μπει στο νοσοκομείο ο φακός είχε «τσακώσει» την Μαρία Ηλιάκη με μάσκα για ψώνια

Η Μαρία Ηλιάκη δηλώνει τρελά ερωτευμένη εδώ και καιρό με τον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη για αυτό και η απόσταση Ελλάδα-Ελβετία έχει μηδενιστεί για το αγαπημένο ζευγάρι. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στην Αθήνα και συγκεκριμένα για ψώνια σε εμπορικό των βορείων προαστίων.

Επέλεξε για την έξοδό της ένα total white σύνολο. Δηλαδή, φόρεμα, sneakers και τσάντα. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Πηγή: kriti360

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version