Διαφήμιση

LIFESTYLE

Ο Στέλιος Λεγάκης επιβεβαίωσε τη σχέση του με την εγγονή της Τζένης Καρέζη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Στέλιος Λεγάκης έκανε πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με την Χρύσπα και τους Prestige the band. Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που κάλυψαν την βραδιά και, μεταξύ άλλων, απάντησε πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την εγγονή της Τζένης Καρέζη.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά απέφυγε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, στη συνέχεια δεν δίστασε να επιβεβαιώσει τη σχέση του με την Τζένη Καζάκου.
«Ήρθαν όλοι… Η Τζένη μου είπε ότι θα έλεγε η κάθε σύντροφος στον σύντροφό του. Μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και να τα πάω καλά. Αυτό το καλοκαίρι ας πούμε ότι με βρίσκει σε σχέση. Δεν είναι κάτι που θέλουμε να κρύψουμε…» , είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version