Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Ο Γαρδέλης… έκαψε τον εγκέφαλο του Αρναούτογλου – Δείτε την «έκρηξη» του παρουσιαστή

Δημοσιεύτηκε

στις

Γαρδέλης Αρναούτογλου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
118 Shares

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήθελε να μιλήσει για ποίηση και φιλοσοφία. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήθελε να μιλήσουν για τις ταινίες που συμμετείχε τη δεκαετία του 1980. Ο ηθοποιός δεν ήθελε να το κάνει και ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε γιατί θεώρησε πως προσπαθούσε να αποποιηθεί τη δουλειά που έκανε τότε και τον έκανε αγαπητό στο κοινό. Ο Σταμάτης Γαρδέλης, ωστόσο, ήθελε να τον φέρει στο σήμερα και τελικά… άκρη δεν έβγαλαν οι δυο τους!

«Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω. Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει. Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα. Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου αλλά δεν θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Το παρόν, εμπεριέχει το παρελθόν. Είχα μια ποιητική φύση από πάντα. Γιατί μου το ακυρώνεις αυτό;» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Δείτε το βίντεο της εκρηκτικής συνέντευξης:

Πηγή: reader

Γαρδέλης Αρναούτογλου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap