Διαφήμιση

GOOD NEWS

Σπουδαίος Νίκος Οικονομόπουλος: Τραγούδησε στο Ηράκλειο και έδωσε όλη την αμοιβή του στους πλημμυροπαθείς

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πάνω από 7.000 άνθρωποι έδωσαν το παρών σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες που έγιναν το φετινό καλοκαίρι στο Ηράκλειο. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, αποθεώθηκε από το κοινό.

Ο τραγουδιστής τραγούδησε συνολικά τρεις ώρες, ερμηνεύοντας τραγούδια από την αρχή της καριέρας του, μέχρι και τις πιο πρόσφατες επιτυχίες.

Αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, μετα την κακοκαιρία Daniel, που κόστισε τη ζωή σε 16 μέχρι στιγμής ανθρώπους και προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές, ο καλλιτέχνης προχώρησε σε μια πολύ ωραία κίνηση.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε το ποσό της αμοιβής του από τη συναυλία του στο Ηράκλειο στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Η συναυλία αυτή είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και όσα συνέβησαν στη Θεσσαλία. Απόψε η βραδιά, τουλάχιστον από την δική μου πλευρά, η αμοιβή μου θα πάει κατευθείαν στη Θεσσαλία».

Δείτε το βίντεο:




 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version