Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Ξεπουλήθηκαν «στο λεπτό» παπούτσια με νερό από τον Ιορδάνη! | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δόξα του… Ιησού Χριστού – ο οποίος, ανάμεσα στα πολλά θαυμαστά πράγματα που έκανε, σύμφωνα με τη Βίβλο, περπάτησε στο νερό – φαίνεται πως έβαλε στο μάτι μία εταιρεία στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

«Περπατήστε στο νερό» είναι το μότο της εταιρείας, η οποία είχε την… θεϊκή επιχειρηματική ιδέα να πουλήσει αθλητικά παπούτσια με χριστιανικά σύμβολα.

Μάλιστα, τα υποδήματα πωλούνται με το αζημίωτο! Οι πιστοί πρέπει απλά να διαθέσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3.000 δολαρίων (2.715 ευρώ).

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η εταιρεία από το Μπρούκλιν αγόρασε με τη λιανική τιμή 24 ζευγάρια παπουτσιών από πασίγνωστη εταιρεία αθλητικής ένδυσης.

Στη συνέχεια, προχώρησε στον επανασχεδιασμό των παπουτσιών, ώστε αυτά να είναι πιο… χριστιανικά.

Πλήθος χριστιανικών συμβόλων κοσμούν τα κατά τ’άλλα συνηθισμένα αθλητικά παπούτσια.

Νερό από Ιορδάνη, σταυρός και συμβολικές φράσεις κοσμούν τα αθλητικά-Διαβάστηκαν και από παπά!

Στις σόλες, προστέθηκε νερό από τον ποταμό Ιορδάνη, καθώς και χρωματιστό υγρό που δίνει μία ανοιχτή τιρκουάζ απόχρωση. Τα κορδόνια του ενός παπουτσιού κοσμεί μεταλλικός σταυρός.

Στο πλαϊνό μέρος του παπουτσιού, αναγράφεται «ΜΤ. 14:25». Πρόκειται για το χωρίο στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου όπου αναφέρεται το θαύμα του Χριστού που περπάτησε πάνω στο νερό στη λίμνη της Γαλιλαίας (και όχι στον Ιορδάνη ποταμό).

Στο δεξί παπούτσι αναγράφονται τα αρχικά «INRI». Τα αρχικά αυτά προέρχονται από τη λατινική φράση «Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum» που σημαίνει «Ιησούς Ναζωραίος Βασιλιάς των Ιουδαίων».

Στη γλώσσα των παπουτσιών υπάρχει μια κόκκινη κουκκίδα που συμβολίζει «το αίμα το Ιησού». Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης ότι τα παπούτσια διαβάστηκαν και από παπά πριν διατεθούν προς πώληση!

Ο ευφάνταστος δημιουργός φρόντισε να δώσει σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς ακόμα και το κουτί των παπουτσιών ταίριαζε στο θρησκευτικό θέμα. Η ομάδα σχεδίασε έναν άγγελο στο κουτί, όπως και μια σφραγίδα εμπνευσμένη από την Παπική σφραγίδα.

Ξεπουλήθηκαν αμέσως

Ως απόδειξη ότι τα πάντα μπορούν να πωληθούν τη σήμερον ήμερα, τα 24 μόλις ζευγάρια των 3.000 δολαρίων ξεπουλήθηκαν σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που διατέθηκαν online.

Μάλιστα, ένας από τους «τυχερούς» αγοραστές προσπαθεί να επαναπωλήσει τα παπούτσια ακόμα πιο ακριβά, στην τιμή των 4.000 δολαρίων.

Η εταιρεία ετοιμάζει άλλα και θα τα διαθέτει online κάθε δεύτερη και τέταρτη Τρίτη του μήνα. Mάλιστα, υπάρχουν σκέψεις για αύξηση της τιμής τους.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, πρόκειται για ένα project που θέλει να τονίζει πόσο «εξωφρενική» έχει γίνει η κουλτούρα των επώνυμων συνεργασιών στα αθλητικά παπούτσια και ρούχα.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap