Διαφήμιση

LIFESTYLE

Σασμός: Αυτός ο ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο “Σασμός” είναι μια τις τηλεοπτικές σειρές που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η πρώτη σεζόν της δραματικής σειράς του ALPHA οδεύει προς το τέλος της και σταδιακά αρχίζουν οι αποχωρήσεις ηθοποιών που δεν θα εμφανιστούν στον δεύτερο κύκλο.

Ένας από αυτούς είναι ο Σταύρος Καραγιάννης, ο τηλεοπτικός “Γιώργης”, που μετά την αποβολή της Θοδώρας σεβάστηκε την απόφασή της να χωρίσουν και μας αποχαιρέτησε. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι η παρουσία του ολοκληρώθηκε στη σειρά.

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στην τηλεοπτική σειρά Σασμός!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες!!! Καλή συνέχεια να συνεχίσετε να σκίζετε!!», έγραψε ο Σταύρος Καραγιάννης.

«Σε ευχαριστώ για αυτήν την τόσο όμορφη συνεργασία! Εις το επανιδείν!», σχολίασε η Δανάη Παππά, που υποδύεται την Θοδώρα στην επιτυχημένη σειρά “Σασμός”,

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version