Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Ποιος αποχωρεί από το πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη;

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναμφισβήτητα αυτή η εβδομάδα που ξεκινά για την Χριστίνα Λαμπίρη θα είναι διαφορετική… Θα είναι μία εβδομάδα αλλιώτικη απ ΄τις άλλες. Θα είναι μία εβδομάδα όπου μπορούμε να πούμε πως η καθημερινή της εκπομπή , “La Biri-Biri”, θα είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή… Σαν να επιχειρεί ένα μικρό… restart!

Και αυτό φυσικά σου το λέω, γιατί πλέον η Χριστίνα θα αναλαμβάνει δράση στο καθημερινό πρόγραμμα του Epsilon από τις 11:45 το πρωί μέχρι και τις 3.30, μιας και ως γνωστόν μετά την αποχώρηση των Καραβάτου-Κατσούλη από το κανάλι, τόσο η πιο πρωινή Κατερίνα Καινούργιου, όσο και η Χριστίνα αναλαμβάνουν να καλύψουν το κενό που άφησε πίσω του το “Έτοιμο το πρωινό”.

Έτσι, η εκπομπή προχωρά σε μία γενναία ανανέωση, προκειμένου να αποκτήσει περισσότερη δυναμική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές που έχουν να κάνουν και με τα πρόσωπα του “La Biri-Biri” που βρίσκονται τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ από την εκπομπή αποχωρεί ο Γιάννης Σπαλιάρας, τον οποίο και από αύριο δεν θα βλέπουμε πια στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη!

 

Πηγή: tlife

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap