Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Τα 7 πράγματα που χαντάκωσαν τον Χανταμπάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Με ξύπνησαν οι κόρνες και οι σειρήνες που ηχούσαν ασταμάτητα χθες το βράδυ κάπου εκεί λίγο πριν τη μία και πάνω που ήμουν έτοιμος να θυμηθώ τα όσα «γαλλικά» γνώριζα, έμαθα τα χαρμόσυνα: αποχώρησε, λέει, ο Στέλιος ο Χανταμπάκης από το Survivor!

Χαρά θεού, αγαλλίασε η πλάση, ηρέμησαν και οι ψυχούλες των Ελλήνων που στο πρόσωπο του πρώην τηλεπαρουσιαστή-μοντέλου, είχαν βρει τον σύγχρονο δαίμονα που αναζητούσαν.

Εγώ Survivor δεν βλέπω, αλλά από ότι μου λέει ένας φίλος που στήνεται κάθε βράδυ στον καφενέ του χωριού και παρακολουθεί τα επεισόδια, ο Χανταμπάκης είναι όντως τόσο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα όσο ακούγεται. Του ζήτησα να μου το κάνει πιο λιανά. Του ζήτησα, με λίγα λόγια, να μου πει εν τάχει μερικά σκηνικά που τον έβαλαν στην μπούκα του κοινού. Καλό φιλαράκι καθώς είναι, έσπευσε να μου στείλει τις χειροτερότερες στιγμές του σε GIFάκια.

Από τον φίλο μου από το χωριό, λοιπόν, στις οθόνες σας.

1. Η Κλίκα, της Κλίκας, Ω Κλίκα

Λίγο πιο ισχυρή από την κλίκα Λάνιστερ, το γκρουπάκι στην ομάδα των Διασήμων με Χανταμπάκη πρωτοστάτη, φάνηκε πως ελέγχει από την αρχή τη φάση, άσχετο που λογάριαζαν χωρίς την Παπαδοπούλου. Δεν είναι κακό να ταιριάζεις με κάποιους περισσότερο και με άλλους λιγότερο. Κακό είναι να απομονώνεις εκείνους που δεν γουστάρεις, ασκώντας τους ταυτόχρονα ψυχολογική πίεση. Συνέβη με τον Αγγελόπουλο, συνέβη με τον Σπαλιάρα, τρίτωσε με την Ειρήνη. Οι ψήφοι έφευγαν δαγκωτό, κατευθυνόμενες και στοχοποιημένα, πράγμα που μπορεί να έχει λογική όταν την τελική απόφαση την έχουν οι παίχτες (όπως στο πρώτο ελληνικό Survivor), αλλά λειτουργεί ως μπούμερανγκ όταν αποφασίζει ο κόσμος.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ratpack και ψηφίστε!

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap