Διαφήμιση

LIFESTYLE

Πύρρος Δήμας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον έναν χρόνο από το θάνατο της Αναστασίας | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που ο Πύρρος Δήμας έλεγε «αντίο» στην αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Αναστασία.

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο, ο Πύρρος Δήμας προχώρησε με μια ανάρτηση στο facebook η οποία φανερώνει τόσο τον πόνο, όσο και την αγάπη του προς το πρόσωπο της Αναστασίας: «Πέρασε ένας χρόνος από τότε που άφησες τον κόσμο για να ζήσεις μέσα μας. Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας και καμιά φορά σε κανένα όνειρο…», γράφει ο δημοφιλής ολυμπιονίκης.

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση που έκανε ο Πύρρος Δήμας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

 

Η Αναστασία άφησε την τελευταία της πνοή άφησε στις 14.06.2018. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο κεφάλι και έδινε μάχη εδώ και πολύ καιρό. Προκειμένου να είναι στο πλευρό της, ο Πύρρος Δήμας, είχε εγκαταλείψει την πολιτική. Ο Πύρρος Δήμας και η Αναστασία Σδούγκου είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: την Ελένη, τον Βίκτωρα, τη Μαρία και τον Νικόλα. Παντρεύτηκαν το 1996 στο Λιτόχωρο Πιερίας με παράνυφο την κόρη τους Ελένη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version