Διαφήμιση

LIFESTYLE

Οι φωτογραφίες του Πάνου Ζάρλα με τη Στέλλα Μιζεράκη λίγες ώρες πριν το δυστύχημα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 31η Μαΐου ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια, τους φίλους του και όσους τον αγαπούσαν.

Λίγες ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα, στη λεωφόρο Συγγρού, ο Πάνος Ζάρλας βρισκόταν στο σπίτι του όπου η μητέρα του Στέλλα Νικολάου και αγαπημένα του πρόσωπα του είχαν ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη για τα 28α γενέθλια του.

Πέρα, λοιπόν, από τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει η μητέρα του με την τελευταία τους αγκαλιά, σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου, το showtimecy φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από εκείνο το πάρτι.

 

 

Από ότι φαίνεται ο ίδιος πέρασε τις τελευταίες του στιγμές ευτυχισμένος, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν και η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία υπήρξε η τελευταία σύντροφος της ζωής του, και ας είχαν χωρίσει μερικούς μήνες πριν.

 

 

Πηγή: showtimecy

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version