Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Πώς κατάφερε ο Πάνος Καμμένος να βγάλει 3.350.000€ με μια κίνηση

Δημοσιεύτηκε

στις

Καμμένος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια κίνηση «ματ» προχώρησε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος μαζί με την αδελφή του Αλεξία Καμμένου κατάφεραν να κερδίσουν το «τζόκερ» όπως θα έλεγε κανείς αφού εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού covid-19 πούλησαν ένα ακίνητο προς 3.350.000 ευρώ.

Ποσό αρκετά σημαντικό αν κρίνει κανείς ότι η αντικειμενική αξία του συγκεκριμένου ακινήτου είναι 1.282.558 ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά «ο Πάνος Καμμένος αποδεικνύεται μεγάλος γάτος». Και αυτό αφού κατάφερε «εν μέσω πανδημίας να πουλήσει ακίνητο στην περιοχή της Ακρόπολης και συγκεκριμένα επί των οδών Χατζηχρήστου και Μακρυγιάννη, σύμφωνα με την συμβολαιογραφική πράξη 27292 που συντάχθηκε από τη συμβολαιογράφο Ελένη Κωνσταντινίδου στις 19 Μαρτίου 2020.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το εν λόγω ακίνητο περιήλθε στην κατοχή των αδελφών Καμμένου μετά το θάνατο του πατέρα τους το 2016, και ήταν ιδιοκτησία του δια της εταιρείας AUTOPOL. Αγοραστής των «οριζόντιων ιδιοκτησιών και εξ αδιαιρέτου ποσοστού οικοπέδου» όπως περιγράφεται στο συμβόλαιο είναι η ΜΑΡΙΟΛΑΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία είναι καταχωρημένη στο Γενικό ΕΜπορικό Μητρώο ΕΒΕΑ στις 12/3/2020″. Σύμφωνα με την εφημερίδα η παραπάνω εταιρεία κατέβαλε στον Πάνο και Αλεξία Καμμένου στις 19 Μαρτίου 2020 το ποσό των 3.350.000 ευρώ και η οποία είχε συσταθεί επτά ημέρες νωρίτερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε νέα καταδίκη στον Πάνο Καμμένο επέβαλε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με τη 4791/2020 απόφασή του, υποχρεώνοντας τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας σε νέα καταβολή χρηματικής ικανοποίησης λόγω νέας ηθικής βλάβης στον πρώην δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Όπως είχε αναφέρει το voria.gr με την ιδιότητα του υπουργού, στις 19 Μαρτίου του 2018 και σύμφωνα με τον κ. Πάχτα, ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης: «…εκείνους που πιστεύουν ότι την εξουσία σ’ αυτόν τον τόπο δεν την έχει η δύναμη των πολιτών, αλλά οι μεγάλες εταιρείες, οι πολυεθνικές, που με όργανα πολιτικούς, πληρώνοντάς τους θα εκτελούν τις δικές τους αποφάσεις… […] …Να δώσουν στη δικαιοσύνη λόγο όσοι χρησιμοποιήθηκαν ως μέσα για την επιδίωξη και το σκοπό αυτό. Ως δήμαρχος ο κ. Πάχτας, απ’ αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα, εισέπραξε επισήμως 11 εκατ. 600 χιλιάδες από την «Ελληνικός Χρυσός»…».

Υπενθυμίζεται ότι η δικαστική κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες κρατά χρόνια. Ο κ. Καμμένος είχε πει τη φράση «λιντσάρετε τον Πάχτα» σε ομιλία του στη ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο του 2013, για την υπόθεση της επένδυσης της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές. Τον περασμένο Νοέμβριο, το Τριμελές Εφετείο απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει ο πρώην ΥΠΕΘΑ κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, που επιδίκασε χρηματική αποζημίωση 15.000 για ηθική βλάβη έναντι του κ. Πάχτα.

Καμμένος
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap