Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Όλγα Κεφαλογιάννη & Μίνως Μάτσας: Το πρώτο τους καλοκαίρι στο Ρέθυμνο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τις διακοπές τους στο Ρέθυμνο, τόπο καταγωγής της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζουν η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον σύντροφό της, Μίνωα Μάτσα.

«Για μένα το Ρέθυμνο σημαίνει πάρα πολλά. Είναι ο τόπος καταγωγής των γονέων μου, είναι οι αναμνήσεις μου, είναι τα παιδικά μου καλοκαίρια, είναι τα πρώτα βήματά μου στην πολιτική, είναι οι ρίζες μου. Πέρα από όλα αυτά, είναι ένας ονειρεμένος τόπος. Ένας τόπος που συνδυάζει τα πάντα. Γαλήνη, ιστορία, ρομαντισμό, φύση, θάλασσα, περιβάλλον, ηρεμία, συναισθήματα, ότι κι αν ζητήσεις από τις διακοπές σου μπορείς να το βρεις σε αυτόν τον τόπο» αναφέρει η Όλγα Κεφαλογάννη στο asist.gr.

Μάλιστα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης πριν λίγες ώρες κοινοποίησε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία του με τη βουλευτή, από τις διακοπές τους στην Κρήτη.

Πηγή:protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version