Διαφήμιση

LIFESTYLE

Έλληνας νταλικέρης έσπασε την καραντίνα και τον «κάρφωσε» η… μητέρα του!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οδηγός νταλίκας που είχε έρθει από την Ισπανία, έσπασε την καραντίνα που έπρεπε να παραμείνει για διάστημα 14 ημερών λόγω κοροναϊού, ωστόσο για κακή του τύχη τον «κάρφωσε» στις αστυνομικές Αρχές η μητέρα του.

Στις 22 Μαρτίου, ο νταλικέρης από την Χαλκίδα έφτασε στη χώρα μας από την Ισπανία και άμεσα τέθηκε σε καραντίνα στο πατρικό του σπίτι.

Εκεί, είχε κάποιες προστριβές με την μητέρα, με συνέπεια να «σπάσει» την καραντίνα και να κατευθυνθεί προς την Αθήνα.
Η επιπολαιότητα όμως του άνδρα, ο οποίος δεν λογάριασε τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το κυβερνητικό επιτελείο για την Δημόσια Υγεία, του στοίχισε ακριβά, αφού η μητέρα του τηλεφώνησε στις Αρχές άμεσα και ενημέρωσε για τις κινήσεις του.

Λίγες ώρες αργότερα, εκείνος εντοπίστηκε στην Ομόνοια, υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην Χαλκίδα για την συνέχιση της καραντίνας, έχοντας βάλει και βαθιά στο χέρι στην τσέπη, αφού το πρόστιμο σε αυτές τις περιπτώσεις ανέρχεται στα 5.000 ευρώ.

Φωτό αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version