Διαφήμιση

LIFESTYLE

Στο νοσοκομείο για χειρουργείο η σύζυγός του Αντώνη Βλοντάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο νοσοκομείο μπήκε πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του Χανιώτη ηθοποιού και πρώην πολίστα Αντώνη Βλοντάκη, Κορίνα Στεργίου και την αποκάλυψη για το χειρουργείο έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Κοντίνα Στεργίου, υποβλήθηκε σε επέμβαση θυρεοειδούς και μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

«Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη Βαμβακα -γενικό χειρουργό -που με ανέλαβε για την αφαίρεση θυρεοειδούς. Φίλος οικογενειακός για μένα ,άνθρωπος για όλους και μετά γιατρός .Αφέθηκα στα χέρια του με απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου! Παναγιωτη , δε θα το έκανα αν δεν ήσουν εσυ!», έγραψε η ίδια κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε θέλοντας να ευχαριστήσει τον γιατρό της.

Πηγή: youweekly

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version