Διαφήμιση

LIFESTYLE

Μπόμπα–Τανιμανίδης: Το βίντεο που τους δείχνει να μαθαίνουν το φύλο των μωρών τους! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν την πιο γλυκιά αποκάλυψη! Το ερωτευμένο ζευγάρι έμαθε επιτέλους το φύλο των μωρών που περιμένει και δεν θα μπορούσε να μην το μοιραστεί στα social media με τον κόσμο που τους ακολουθεί. Η Χριστίνα και ο Σάκης αποφάσισαν να ακολουθήσουν το αμερικάνικο έθιμο, όπου οι celebrities διοργανώνουν πάρτι για να μάθουν το φύλο και γεμάτοι χαρά και ανυπονησία ανακάλυψαν… ότι περιμένουν δυο κοριτσάκια!
“Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι! Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9)! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας… εσάς!” έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Ο Σάκης και η Χριστίνα δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους και δάκρυσαν με το που έμαθαν ότι θα έρθουν στον κόσμο οι κόρες τους!
 


Με το καλό!
 
Πηγή: tlife

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version