Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Μίνα Αρναούτη κατά Έλενας Ακρίτα: «Η δημοσιογραφία έχει τη δική της Ελένη Λουκά»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Την αντίδραση της Μίνας Αρναούτη προκάλεσε ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα για τους μετανάστες πριν μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα στο Facebook αναφέρθηκε στην κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα μετά το άνοιγμα των συνόρων από τον Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως αναφέρει άρθρο στο thetoc.gr, η Ελενα Ακρίτα είχε γράψει “Αγαπητοί δημοσιογράφοι της πλάκας, αθλητικοί και μη, όταν δεν έχει εξεταστεί η αίτηση ασύλου κάποιου δεν ξέρετε αν είναι “μετανάστης ή πρόσφυγας”, είναι αιτών άσυλο, έχει δικαιώματα, έχουμε υποχρέωση απέναντι του να βοηθήσουμε. Στα σύνορα αυτή τη στιγμή δεν ξέρετε καν τι είναι οι άνθρωποι, και περιγράφοντας το θέμα σαν πολεμικοί ανταποκριτές, με λέξεις όπως “ορδές”, “εισβολή”, “χάος”, “κίνδυνος” καταπατάτε τόσο τη δεοντολογία σας, όσο και σπέρνετε ρατσισμό και ξενοφοβία. Ο κλάδος σας ξύνει τον πάτο καθημερινά”.

Τη δημοσίευση αυτή σχολίασε η Μίνα Αρναούτη, από τη Λέσβο όπου ζει.

“Η Έλενα Ακρίτα πόσο γραφική! Η δημοσιογραφία έχει τη δική της Ελένη Λουκά! Δεν ξέρουμε αν είναι μετανάστης ή πρόσφυγας κάποιος που δεν έχει εξεταστεί το αίτημα ασύλου του λέει . Που έκανε αίτημα; Σε παράνομη είσοδο με πέτρες; Και αν έρθει ένας και σας κυνηγάει γυμνός με το μόριο του έξω μη τρέξετε !!!Μπορεί απλά να είναι επιδειξίας και όχι βιαστής! Και σε κάθε περίπτωση μπορεί να του πέφτει το παντελόνι! Δεν κατηγορούμε κανέναν!”

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap