Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Μοιραίο λάθος στέλνει τη Χανιώτισσα μαγείρισσα εκτός MasterChef | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

αποχωρηση
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
30 Shares

Μέρα και δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef της Τρίτης, με τους τρεις υποψήφιους Ηρώ Περουλάκη, Λία Μακροστεργίου και Κωνσταντίνο Χασιώτη να παίρνουν θέση στις κουζίνες τους και να δίνουν τη δική τους μαγειρική μάχη για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ωστόσο, ένα μοιραίο λάθος από την Ηρώ Περουλάκη ήταν αυτό που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα, με την παίκτρια να είναι αυτή τελικά που αποχωρεί από το φετινό MasterChef.

Η Ηρώ, σε μία στιγμή πίεσης χρόνου και άγχους να προλάβει να ετοιμάσει το πιάτο της είχε ένα ατύχημα, καθώς η βάση του blender άνοιξε, με αποτέλεσμα το μείγμα που περιείχε να πέσει στον πάγκο. Το χειρότερο, όμως, λάθος της παίκτριας ήταν ότι αποφάσισε να μαζέψει μέρος του μείγματος και να το επαναφέρει, σερβίροντας το πιάτο στους κριτές.

MasterChef 5: Δεν δοκίμασαν το πιάτο

Αυτή της η κίνηση τής στοίχισε, με τους τρεις κριτές να της κάνουν παρατήρηση, όχι τόσο για το λάθος, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι δεν είχε τα αντανακλαστικά να αντιδράσει ψύχραιμα και κυρίως ότι δεν σκέφτηκε να προτάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Οι κριτές δεν δοκίμασαν το πιάτο της και η παίκτρια αποχώρησε, αντιλαμβανόμενη το λάθος της, αλλά χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: news247

αποχωρηση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap