Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Σε μπελάδες η Κρητικιά παίχτρια λόγω συμμετοχής στο Big Brother

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

αννα μαρια ψυχαρακη

Επαγγελματικά προβλήματα φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βγαίνοντας από το Big Brother.

Η παίκτρια, που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό στα social media, έρχεται αντιμέτωπη με τη πιθανότητα πειθαρχικής δίωξης από τον δικηγορικό σύλλογο, όπως αναφέρει το znews.gr.

Συγκεκριμένα, ο δικηγορικός σύλλογος μετά τα όσα διαδραματίστηκαν με τα χυδαία σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother, παίρνει θέση επί του ζητήματος και αντιδρά από τη μεριά του για τη συμμετοχή της δικηγόρου στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Κάππος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κατέθεσε αναφορά, την οποία ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός διαβίβασε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο, προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς και προσβολής του δικηγορικού λειτουργήματος.

Στην αναφορά υπογραμμίζεται, μεταξύ άλλων, ότι η συμμετοχή δικηγόρου στον εν λόγω τηλεπαιχνίδι είναι αντίθετη με τον Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγορικού Επαγγέλματος.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, εκ των πραγμάτων, κινδυνεύει είτε με χρηματικό πρόστιμο που κυμαίνεται από 500 έως 20.000 ευρώ είτε και με προσωρινή διαγραφή από τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ