Διαφήμιση

LIFESTYLE

Κοσμογιάννης: Ο Κρητικός που άφησε «ξερούς» τους κριτές στο X-Factor! | BINTEO

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπορεί να μην πήρε ούτε ένα «ναι» καθώς οι κριτές δεν μπήκαν στην διαδικασία να ψηφίσουν, κέρδισε όμως το χειροκρότημα του κόσμου. Ο λόγος για τον Κρητικό Ιωάννη Σαλούστρο κατά κόσμο «Κοσμογιάννης» ο οποίος με αυτοπεποίθηση και τσαγανό εισήλθε στο πλατό του X-Factor για να ερμηνεύσει το «Ένα Ρολόι Σταματημένο».

Από την αρχή της ερμηνείας ο διαγωνιζόμενος δεν πατούσε στη μουσική. Στη συνέχεια στην προσπάθειά του να πείσει τους κριτές ερμήνευσε ακαπέλα (αλλά με καπέλο όπως παρατήρησε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος) το τραγούδι «Οι Αναμνήσεις» το οποίο όπως είπε είχε διασκευάσει ο ίδιος και μάλιστα στα αγγλικά.

Ο 48χρονος ο οποίος είχε μπερδέψει και την ηλικία του καθώς ο Θεοφάνους του είπε πως είναι 58 δεν πήρε το εισιτήριο για τα bootcamp κέρδισε όμως το κοινό, το οποίο του χάρισε το χειροκρότημα…

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version