Διαφήμιση

LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία και το μήνυμα της συζύγου του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τρία χρόνια έχουν συμπληρωθεί από το σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να στοιχήσει τη ζωή στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμηη οποία όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του παρουσιαστή, έκανε μία νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας: «Φυσικοθεραπεια! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε! Συνεχίζουμε δυναμικά! Πάμε Κωνσταντίνε μου! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!».

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού – εκπομπή της οποία συμπαρουσίαζε για 7 χρόνια. Το 2006 μπήκε στη ζωή του o «Όμορφος κόσμος το πρωί» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέχεια, παρουσίασε το παιχνίδι περιπέτειας και δράσης «Go straight» στον ANT1. Κάποια χρόνια πριν το τροχαίο είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργαζόταν ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

Το ατύχημα είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Κυριακής, 24 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεφε με τη μηχανή του στο σπίτι. Και μάλιστα λίγο πριν τα γενέθλιά του! Το λεωφορείο φέρεται να διέσχισε σχεδόν κάθετα τη λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να πέσει πάνω του με την μηχανή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version