Διαφήμιση

LIFESTYLE

«Κύριε Τσίπρα, τι κάνετεεε; Σας αγαπώ! Θα τρελαθώ!» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τα έχουμε δει και παλαιότερα με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν μητέρες με καρότσια στο δρόμο τον σταματούσαν για να του εκφράσουν την αγάπη τους και την άποψή τους για τη γοητεία που εκπέμπει από κοντά.

Το είδαμε και στη ΔΕΘ φέτος, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, μια νεαρή γυναίκα με… εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, δεν δίστασε να τον σταματήσει προκειμένου να του εκφράσει με έντονο -η αλήθεια είναι- τρόπο τον θαυμασμό της.

Το συμβάν το δημοσιοποίησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με λεζάντα: «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες!», το tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version