Διαφήμιση

LIFESTYLE

Κι επίσημα ζευγάρι Βανδή-Μπισμπίκης: Πρώτη κοινή εμφάνιση μαζί με… Κονταρό!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή, μετά από αρκετό διάστημα που προσπαθούσαν να αποφύγουν τα φλας των φωτογραφικών μηχανών έκαναν το βράδυ της Δευτέρας την πρώτη τους, επίσημη, κοινή έξοδο και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, προσπαθούσαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αν και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν ήταν.

Προφανώς, ωστόσο, το ζευγάρι βαρέθηκε το…. κυνηγητό και αποφάσισε να κάνει την πρώτη του, επίσημη, κοινή έξοδο και μάλιστα επέλεξαν αυτή να γίνει σε εγκαίνια.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι έφτασαν λίγο πριν της 22:00 στη στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας για να δώσουν το παρών στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» και στα εγκαίνια του Λάκη Λαζόπουλου.

Στη συνέχεια το ζευγάρι μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και τον Κρητικό καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό, έφαγαν παρέα σε ψαροταβέρνα του Πειραιά και φρόντισαν να απαθανατίσουν τη στιγμή.

Δείτε το ζευγάρι και στην πρώτη επίσημα δημόσια έξοδό του στα εγκαίνια της σχολής του Λ. Λαζόπουλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version