Διαφήμιση

LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αν ερχόμουν τώρα από την Κρήτη όλα θα τα έκανα διαφορετικά» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε σήμερα (17.01.2024) η Ιωάννα Μαλέσκου και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σύγκριση που έγινε με την Ελένη Μενεγάκη όταν πρωτοήρθε στην Αθήνα και τον ΣΚΑΪ από την Κρήτη και την ΚΡΗΤΗ TV.

«Με είχε κουράσει το “η Νέα Μενεγάκη”, με στεναχωρούσε. Δεν μοιάζουμε, κανένας άνθρωπος δεν μοιάζει με κανέναν. Δεν είναι ωραίο να συγκρίνεσαι. Δεν απαντούσα σε αυτά που άκουγα, το άφηνα να περάσει», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με τη σύγκριση που έγινε με την Ελένη Μενεγάκη. Και σημείωσε πως «έμπαινα στη θέση της, πως θα νομίζει ότι “ήρθε ξαφνικά μια και προσπαθεί να μου μοιάσει”».

«Έμπαινα στη θέση της Ελένης Μενεγάκη και έλεγα: “Θα νομίζει αυτή η γυναίκα ότι ήρθε μία που προσπαθεί να μου μοιάσει”, πάρα πολύ άσχημο… Το άφηνα γιατί δεν ήθελα να ασχοληθώ και να αναφερθώ να το ανατροφοδοτήσω. Όταν αφήνεις πράγματα να μη συζητιούνται, τα αφήνεις και ξεχνιούνται. Προφανώς με άγγιζε και με στεναχωρούσε», πρόσθεσε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως όλα θα τα άλλαζε αν ερχόταν τώρα από την Κρήτη.




Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version