Διαφήμιση

LIFESTYLE

Τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο της συγκλονιστικής σειράς “Η λέξη που δεν λες”; | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η σειρά «Η λέξη που δεν λες» που γυρίστηκε στην Κρήτη και φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη χθες το βράδυ έριξε τίτλους τέλους.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε όλους να ψάχνουν τον ήρωα της σειράς, το μικρό Παυλή να χάνεται από προσώπου γης. Ο Γιάννης με την Ελένη, οι γονείς του δηλαδή ξεκίνησαν έναν μεγάλο καβγά και πάνω εκεί δεν πήρε είδηση κανείς πως εξαφανίστηκε.

Οι υπόλοιπες ιστορίες συνέχισαν να εξελίσσονται με τους γονείς του παιδιού που πάσχει από αυτισμό, να καλούν συγγενείς και φίλους για την εύρεσή του. Η αγωνία δεν σταμάτησε να κορυφώνεται στα τελευταία λεπτά της σειράς, με τα τηλέφωνα των πρωταγωνιστών να μην σταματούν να χτυπάνε.

Αφού όλοι ξεκινούν την αναζήτηση του Παυλή τραγουδώντας σε κάθε γωνιά του χωριού, έφτασε το βράδυ χωρίς να έχουν καταφέρει να βρουν ίχνη τους.

Δείτε εδώ το τελευταίο επεισόδιο:

 

 

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version