Διαφήμιση

LIFESTYLE

Η Ελένη Φουρέιρα παίζει με τον 10 μηνών γιο της και σαρώνει στο Instagram

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε μανούλα φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της έγιναν για πρώτη φορά γονείς, και από τη στιγμή εκείνη η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά.

Από τη στιγμή που έγινε μανούλα, η τραγουδίστρια και κριτής του Fame Story, δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές με τον γιο της, και καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Το απόγευμα της Τετάρτης (13/12) δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό βιντεάκι με τον 10 μηνών γιο της.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα βλέπουμε μαμά και γιο να περνούν τον χρόνο τους ευχάριστα, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα γέλια που ακούγονται και δείχνουν τη χαρά της τρυφερής μανούλας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version