Διαφήμιση

LIFESTYLE

Αγκαλιά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Μαστροκώστα!-Τι σχολίασε ο Τραϊανός Δέλλας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς απολαμβάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, είναι λογικό να συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα ακόμη και όταν δεν πατάει… γρασίδι και σήμερα ήταν η σειρά δύο γνωστών Ελλήνων να του ταράξουν την ησυχία του και να του ζητήσουν μερικά δευτερόλεπτα από το χρόνο του προκειμένου να φωτογραφηθούν.

Ο λόγος, φυσικά, για τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, οι οποίοι παραθερίζουν κι αυτοί στην Μεσσηνία και δεν δίστασαν να προσεγγίσουν τον Κριστιάνο.

Ο τελευταίος δεν τους χάλασε χατίρι, αν και εδώ που τα λέμε, στον Δέλλα που του μαύρισε την ψυχή στο Euro 2004 θα μπορούσε κάλλιστα να αρνηθεί…

Σε κάθε περίπτωση, η Γωγώ Μαστροκώστα -με το καυτό της μαγιό- πόζαρε δίπλα στον Ρονάλντο και μοιράστηκε το στιγμιότυπο στο Instagram:

Το ίδιο φυσικά έσπευσε να κάνει και ο Τραϊανός Δέλλας, σχολιάζοντας μάλιστα την εξαιρετική κατάσταση του άσσου της Γιουβέντους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version