Διαφήμιση

LIFESTYLE

GNTM: Αυτή είναι η τελική τριάδα – Άνοιξε η ψηφοφορία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου το πρώτο μέρος του τελικού του πέμπτου κύκλου του Greece’s Next Top Model, γεμάτο με πολλές εκπλήξεις αλλά και «παρατράγουδα».

Μετά τον τραυματισμό του φαβορί, της Κότυ που την ανάγκασε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, ο τελικός του GNTM έχει την τελική τριάδα του.

Η Αλέξια, η Μαρίτα και η Βικτώρια είναι τα τοπ μοντέλα που διεκδικούν τον τίτλο και το πολυπόθητο έπαθλο αλλά και μια αναγνώριση στον κόσμο της μόδας.

Το βράδυ της Τετάρτης 21/12 διεξάχθηκε μέσα από την συχνότητα του Star το Α’ μέρος του τελικού του GNTM5.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε και επισήμως το άνοιγμα των γραμμών στήριξης του τηλεοπτικού κοινού. Έτσι από το βράδυ της Τετάρτης 21/12 μέχρι τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής 23/12, το κοινό μπορεί να στηρίξει το αγαπημένο του μοντέλος με ψήφο στους αριθμούς που δίνονται στις καρτέλες.

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version