Διαφήμιση

LIFESTYLE

Γιάννης Πλούταρχος – Είδαμε τις τρεις κόρες του και είναι κούκλες

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ανάμεσα στους διάσημους πολύτεκνους ανήκει και ο Γιάννης Πλούταρχος με τη σύζυγό του Μαρία.

Ο διάσημος καλλιτέχνης είναι γνωστός για την ποιότητα του χαρακτήρα του, ενώ εκτός από άψογος στη δουλειά του είναι και ένας πραγματικός οικογενειάρχης.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έχει αποκτήσει συνολικά πέντε παιδιά με τη σύζυγό του – τα οποία έχουν υπέροχες φωνές, σαν τον μπαμπά τους.

Ήδη, ο γιος του Γιώργος Κακοσαίος έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στο ελληνικό πεντάγραμμο και έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Η κόρη του Κατερίνα, πάλι, πρόσφατα τραγούδησε μαζί του μια παλιά του επιτυχία, ρίχνοντας τα κοινωνικά δίκτυα.

Και μπόρεί ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος να αναρτά συχνά υλικό από οικογενειακές του στιγμές, όμως αυτή τη φορά ήταν μια φωτογραφία που ανάρτησε η Κατερίνα που μας εντυπωσίασε.

Σε αυτή εμφανίζονται και οι τρεις αδερφές, Κατερίνα, Ελεονώρα και Παναγιώτα, που αγαπιούνται πολύ και κάνουν στενή παρέα μεταξύ τους.

Στο παρελθόν, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε δηλώσει στο MEGA ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήθελαν πολλά παιδιά από την αρχή, χωρίς όμως να έχουν φανταστεί ότι εντέλει θα αποκτούσαν πέντε!

Πάντως η οικογενειακή τους ζωή πρέπει να ήταν ήρεμη καθώς μεγάλωναν, αφού ο τραγουδιστής είχε συμπληρώσει ότι δεν χρειαζόταν να μαλώσει τα παιδιά του για να τον ακούσουν.

 

Πηγή: in

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version