Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Φάρμα: Ο Σταμάτης Γαρδέλης υποψήφιος προς αποχώρηση – «Είπαν ότι είμαι μπίχλας»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
118 Shares

Η έντονη συμπεριφορά του Σταμάτη Γαρδέλη βρέθηκε στο επίκεντρο του χθεσινού επεισοδίου της “Φάρμας” στον ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα ο γνωστός ηθοποιός να τεθεί από τους συμπαίκτες του ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, που τον ανέδειξε ως τον δεύτερο μονομάχο, ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε πως οι συμπαίκτες του τον “έστησαν” στον τοίχο με εκτός θέματος δικαιολογίες.

“Αν δεις τα βίντεο όλα, οι δικαιολογίες που λένε τα παιδιά είναι εκτός θέματος. Δεν είμαστε εμείς για το παιχνίδι. Διαισθανόμουν και τα “καρφιά” που έρχονταν και ήξερα πως θα είμαι μονομάχος. Με είπαν μεγάλο, τεμπέλη, ότι κοιμάμαι μέσα στα γουρούνια και είμαι μέσα στην μπίχλα, ότι δεν δουλεύω κι έχω σπάσει εκατό πέτρες”, είπε στον Σάκη Τανιμανίδη.

Τον λόγο πήρε και η Αναστασία Γκεργκελεζίου, με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος ο Σταμάτης Γαρδέλης, καθώς είναι η πρώτη μονομάχος. Υπενθυμίζεται ότι χθες, οι δυο τους ήρθαν σε ρήξη μετά τα σχόλια που έκανε ο ηθοποιός για τους μετανάστες.

“Δεν το περίμενα. Νόμιζα ότι και ο κύριος Ψωμιάδης και ο κύριος Γαρδέλης δεν θα είχαν ψήφους. Παρόλο που ο Σταμάτης γίνεται κουραστικός κάποιες φορές”, είπε.

Νωρίτερα, σε μία συζήτηση που είχαν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Βασίλης Λέντζος και ο Αστρινός Χαραλαμπάκης, έγιναν αρνητικά σχόλια για εκείνον.

“Δεν έχει κουραστεί από το πρωί τόσες ώρες; Το είπε και ο ίδιος ότι αυτό το κάνει ως… ψυχοθεραπεία. Αυτό δεν βοηθά όμως σε κάτι την ομάδα, έχει απομονωθεί από την ομάδα και κάνει τα δικά του. Επηρεάζει το πώς ζούμε, αλλά είμαστε μια ομάδα. Ο ίδιος όμως θέλει να έχουν προβλήματα οι άλλοι μαζί του, το θέλει ο ίδιος”, σχολίασαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap