Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

«Η Φάρμα»: Η στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα της

Δημοσιεύτηκε

στις

Ηλιάδη Φάρμα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
111 Shares

Συγκινητικές στιγμές θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της «Φάρμας», καθώς η Αγγελική Ηλιάδη θα μάθει για τον θάνατο του πατέρα της και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο, η παραγωγή δίνει στην Αγγελική Ηλιάδη ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με τη μητέρα της. Η τραγουδίστρια παγώνει όταν ακούει τη δυσάρεστη είδηση και απαντά στη μητέρα της: «Μαμά, θα τα μαζέψω και θα έρθω, εντάξει;». Στη συνέχεια, και αφού της παίρνει κάποιο χρόνο να το συνειδητοποιήσει, ακούγεται να μονολογεί: «Τι ταλαιπωρία έφαγε ο άνθρωπος, ρε παιδί μου. Για το τίποτα. Έχω μουδιάσει, δεν ξέρω».

Ακολούθως, ανακοινώνει την απόφασή της στους συμπαίκτες της, λέγοντας: «Απόψε σας χαιρετάω με μεγάλη μου λύπη και στενοχώρια. Υπάρχει ένα προσωπικό θέμα, οικογενειακό. Θα μου λείψετε όλοι πάρα πολύ. Θέλω να σας πω ότι σας αγαπάω πάρα πολύ. Να είστε δυνατοί, να είστε αγαπημένοι, να ρουφήξετε κάθε λεπτό, κάθε στιγμή που ζείτε εδώ, πριν βγείτε πάλι εκεί έξω στη σκληρή πραγματικότητα που μας περιμένει όλους. Εμένα θα μου μείνει αξέχαστο, όλοι σας θα μου μείνετε αξέχαστοι και όταν με το καλό βγείτε θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσει αυτό που ξεκινήσαμε εδώ μέσα».

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος της Καίτης Γκρέυ πέθανε την 1η Δεκεμβρίου.

Ηλιάδη Φάρμα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap