Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Κατέρρευσε η σύζυγος του Φιλιππίδη στο άκουσμα της απόφασης: «Θα πεθάνουμε μαζί!»

Δημοσιεύτηκε

στις

φιλιππιδης


426 Shares

Τη γη κάτω από τα πόδια τους έχασαν η σύζυγος και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη μόλις άκουσαν ότι προφυλακίζεται με τις κατηγορίες για βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο γνωστός ηθοποιός που καταγγέλθηκε από γυναίκες συναδέλφους του, πέρασε την πόρτα της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, τη σύζυγό του Ελπίδα και τον γιο τους, όπως αναφέρει το newsbreak.gr. Ο ίδιος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στη 15η ανακρίτρια και αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να μπει στην φυλακή γιατί ήταν ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

7643 ELPIDA NINOY PETROS FILIPIDIS 4102018

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις άκουσε ότι προφυλακίζεται, ο Πέτρος Φιλιππίδης ξέσπασε σε κλάματα και φώναξε «δεν το περίμενα αυτό που μου κάνετε, δεν είναι δυνατόν»!

Την ίδια στιγμή, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της θα καταλήξει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου η οποία είχε καταθέσει και ως μάρτυρας υπεράσπισης, αναφέροντας ότι μια από τις καταγγέλλουσες ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό της, ξέσπασε σε λυγμούς: «Θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος! Θα πεθάνουμε μαζί!» φώναξε στον Πέτρο Φιλιππίδη, θέλοντας να του συμπαρασταθεί, όπως άλλωστε έκανε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο σάλος με τις καταγγελίες. 

7177 ELPIDA NINOY PETROS FILIPIDIS 26112018

Μια ημέρα μετά την μεταγωγή του στις φυλακές της Τρίπολης, ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το βράδυ του τρομαγμένος και φοβισμένος για το μέλλον του, αφού ο ίδιος όπως ανέφερε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους δεν περίμενε ποτέ να συμβεί αυτή η εξέλιξη.

petros filippidis

Ο ηθοποιός που βρέθηκε στο ίδιο κατάστημα κράτησης με τον κατηγορούμενο για βιασμό ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη, υπεβλήθη σε τεστ για κορονοϊό και θα μείνει σε απομόνωση τις επόμενες ημέρες λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να μεταφερθεί και στον ίδιο θάλαμο με τον κατηγορούμενο ηθοποιό-σκηνοθέτη, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προαυλίζονται μαζί.

 

φιλιππιδης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap