Διαφήμιση

LIFESTYLE

Έλληνας κροίσος 63 ετών κάνει πρόταση γάμου σε 25χρονο μοντέλο! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο έρωτας είναι σίγουρα τυφλός. Όταν το πάρει απόφαση ρίχνει τις σαϊτες του χωρίς να υπολογίζει λεπτομέρειες όπως η εμφάνιση και η ηλικία.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην 25χρονη Μαρκγκερίτα Αράνια από την Πορτογαλία. Το εκρηκτικό μοντέλο έπεσε στην παγίδα που της έστησε ο θεός Έρωτας και την πάτησε με τον 63χρονο Έλληνα κροίσο Μήλος Κάντ.

 

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν», δηλώνει η καλλονή από την Ιβηρική χερσόνησο η οποία αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της στο κόκκινο χαλί των Καννών.

Ο 63χρονος ομογενής, ο οποίος είναι εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης club, έπεσε στα γόνατα μπροστά στους φωτογράφους και πρόσφερε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην 25χρονη αγαπημένη του η οποία δεν έδειξε να το σκέφτεται καθόλου.

 

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει στις 15 Απριλίου. Γνωρίστηκαν μια μέρα που η εκρηκτική 25χρονη χόρευε ημίγυμνη στο «The Princess Club» στη Λουκέρνη της Ελβετίας, μαγαζί στο οποίο ο Καντ τυγχάνει να είναι συνιδιοκτήτης.

 

 

Η Μαργκερίτε Αράνια είναι γνωστή στα πορτογαλικά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης καθώς είχε βγει νικήτρια σε ριάλιτι με τον τίτλο «Love on top».

Πηγή: in

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version