Διαφήμιση

LIFESTYLE

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε πριν από λίγο τόπλες φωτογραφίες από την παραλία!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν έχουν τελειωμό οι καυτές πόζες που ανεβάζει συχνά-πυκνά η Ελένη Φουρέιρα στο ίνσταγκραμ και η αλήθεια είναι πως με αυτόν τον τρόπο προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό που την ακολουθεί στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η διάσημη τραγουδίστρια που μας έκανε όλους περήφανους με τη φετινή της συμμετοχή στη Eurovision, ανέβασε πριν από μερικά λεπτά δύο φωτογραφίες της από παραλία της Κρήτης στις οποίες ποζάρει φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το μαγιό της.

 

 

Θέλησε, προφανώς, με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσει με θέρμη το νησί μας καθώς μία από τις λεζάντες που χρησιμοποίησε στις φωτογραφίες της αναφέρει χαρακτηριστικά “Bye bye Crete“.


Κι εμείς από την πλευρά μας, στέλνουμε τα φιλιά και τους χαιρετισμούς μας στην πανέμορφη Ελένη και την περιμένουμε να επισκεφτεί όσο πιο σύντομα γίνεται το νησί. Είτε τόπλες, είτε όχι…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version