Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

20 χρόνια από τη νίκη της Παπαρίζου στη Eurovision – Η συγκινητική ανάρτησή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μια στιγμή που έμεινε στην ιστορία

Πέρασαν κιόλας 20 χρόνια. Μοιάζει μακρινό, αλλά για πολλούς είναι ακόμη ζωντανό – το βράδυ που η Έλενα Παπαρίζου ανέβασε την Ελλάδα στην κορυφή της Eurovision, με το “My Number One”, γράφοντας ιστορία για τη χώρα μας.

Με αφορμή αυτή τη σημαντική επέτειο, η τραγουδίστρια προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media. Στο Instagram συγκεκριμένα, μοιράστηκε φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά του 2005. Στιγμές από τη σκηνή, τότε που χιλιάδες φαν την αποθέωναν, λίγα δευτερόλεπτα πριν ακουστεί επίσημα το όνομα της Ελλάδας στην πρώτη θέση.

Το μήνυμα που συγκίνησε τους θαυμαστές της

Μέσα από τη δημοσίευσή της, η Έλενα εξέφρασε τη συγκίνησή της για τη μέρα αυτή και ευχαρίστησε όσους της έδειξαν αγάπη, τότε αλλά και σήμερα.

«Ήδη 20 χρόνια… Νιώθω σαν να ήταν χθες που μοιραστήκαμε εκείνη τη στιγμή μαζί. Τόσο ευγνώμων για όλη την αγάπη τότε και τώρα. Eurovision 2005. *ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Υγεία και χαμόγελα σε όλους», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η δημοσίευση έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral, ενώ αρκετοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων της έστειλαν ευχές – όχι μόνο για την επέτειο, αλλά και για την ονομαστική της εορτή, την οποία γιόρταζε ταυτόχρονα. Μια στιγμή που, όπως φαίνεται, εξακολουθεί να συγκινεί και να ενώνει γενιές. Όχι μόνο για τη νίκη, αλλά για ό,τι αυτή συμβόλισε τότε — και για όσα θυμίζει σήμερ

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ANEK LINES
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ